Senior .NET Developer

Voor onze ambitieuze en groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior.Net Developer die onze afdeling IT/Operations komt versterken.

Je komt te werken in een team van echte professionals met een no-nonsense mentaliteit die de drijvende kracht vormen achter het IT-landschap van allservices. Het team bestaat uit de Operations Manager, de Product Owner, 3 Developers, Analist/Tester en een Systeembeheerder.

Over allservices

“Eén portaal, alle services”

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met meer dan 40 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners.  

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een online platform bieden voor onze partners voor het aansluiten van abonnementen voor mobiele telefonie, telefoons en vouchers. 

Via onze ondernemers van Optie1 winkels bieden wij zelf ook een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”. 

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken. 

Jaarlijks is onze omzet zo’n 30+ miljoen. Met de groeiambities in verduurzaming moet in een paar jaar tijd de 100 miljoen-grens overschreden worden. Ons huidige team zal dan ook flink moeten uitbreiden.

Functie

Wij voorzien onze leveranciers en partners van één portaal waar zij alle telecom gerelateerde zaken kunnen inkopen. Omdat wij alle soorten diensten aanbieden, zijn er miljarden productcombinaties mogelijk. Het portaal is een event-driven services architectuur waarbij gebruik wordt gemaakt van .NET Core en Azure. Als Senior .NET Developer krijg je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de backend van het huidige en nieuwe platform. Je gaat aan de slag met .NET Core. Hiervoor word je gevraagd jouw mening te geven over architectuur, maar ook mee te denken over de toekomst van het platform en welke technieken er gebruikt gaan worden. Je gaat nauw samenwerken met de Product Owner en met jouw collega developers.

Functie eisen

Wat wij bieden

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie of wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail naar [email protected].