Medior .NET Developer

Wat ga je doen?

Wij voorzien onze leveranciers en partners van één portaal waar zij alle telecom gerelateerde zaken kunnen inkopen. En in een later stadium ook onze verduurzamingsproducten- en diensten. Hiervoor wordt een volledig nieuw portaal gebouwd. Het portaal is een event-driven microservices architectuur en er wordt gebruik gemaakt van .NET Core en Azure.

Als Medior .NET Developer krijg je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de backend van het nieuwe platform. Je gaat aan de slag met .NET Core. Hiervoor word je gevraagd jouw mening te geven over architectuur, maar ook mee te denken over de toekomst van het platform en welke technieken er gebruikt gaan worden. Je gaat nauw samenwerken met de Product Owner en met jouw collega developers.

Het team

Op dit moment bestaat het IT-team uit 9 FTE (Medior- en Senior Developers, Product Owner, Tester/Analyst, Systeembeheerder).

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!