Medior .NET Developer

Wat ga je doen?

Wij voorzien onze leveranciers en partners van één portaal waar zij alle telecom gerelateerde zaken kunnen inkopen. En in een later stadium ook onze verduurzamingsproducten- en diensten. Hiervoor wordt een volledig nieuw portaal gebouwd. Het portaal is een event-driven microservices architectuur en er wordt gebruik gemaakt van .NET Core en Azure.

Als Medior .NET Developer krijg je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de backend van het nieuwe platform. Je gaat aan de slag met .NET Core. Hiervoor word je gevraagd jouw mening te geven over architectuur, maar ook mee te denken over de toekomst van het platform en welke technieken er gebruikt gaan worden. Je gaat nauw samenwerken met de Product Owner en met jouw collega developers.

Het team

Op dit moment bestaat het IT-team uit 9 FTE (Medior- en Senior Developers, Product Owner, Tester/Analyst, Systeembeheerder).

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie neem dan contact op met mij, Elja Abdullaeva, via LinkedIn of email (e.abdullaeva@allservices.nl). Ik vertel je graag meer over deze vacature en onze organisatie.  

 Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV naar e.abdullaeva@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!