Medewerker Backoffice (zaterdag)

Wat ga je doen?

Voor onze ambitieuze en groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de afdeling Sales Support voor op zaterdagen.

Je bent hét telefonisch aanspreekpunt voor onze partners. Je helpt om de gegevens van de klanten te verwerken zodat zij bellend de winkel uit kunnen lopen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het verwerken- en aansluiten van internet & TV. Hiermee werk je met diverse systemen: ons eigen systeem, maar ook die van de providers of leveranciers.

Het team

Je komt te werken in een leuk team van 8 medewerkers en rapporteert aan de teamleider Sales Support. Je werkt hoofdzakelijk samen met je collega’s van Sales Support, maar je zal ook nauw samenwerken met de accountmanagers en de afdeling Communicatie.

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar [email protected] en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!