IT- en Operations Manager (MT Lid)

Wat ga je doen?

We zijn als organisatie aan het groeien en door de overname van Green for you ook een nieuwe branche binnengestapt. Hierdoor moet er op operationeel vlak veel worden opgebouwd en gestructureerd. Daarnaast moeten onze IT-platformen onderhouden, verder ontwikkeld, vernieuwd en met elkaar geïntegreerd worden. 

Hiervoor zoeken wij een manager die samen met het IT-team, het Green for you operationele team en de verdere organisatie, gaat zorgen voor het behalen van de IT- en operationele doelstellingen. Daarnaast valt datamanagement ook onder deze functie.

De verhouding tussen de aansturing van het IT-proces en het operationele Green for you proces is 50%-50%.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende  onderdelen:

IT:

Operations:

Het team

Onderdeel van de rol is het aansturen van het huidige- en van eventuele toekomstige teams.

Op dit moment bestaat het IT-team uit 9 FTE (Medior- en Senior Developers, Product Owner, Tester/Analyst, Systeembeheerder). Het operationele Green for you team bestaat uit  een medewerker Planning & Support en een werkvoorbereider, totaal 2 FTE. Datamanagement bestaat uit 1 FTE.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met externe IT- partijen.

Competenties

Vereisten

Gezien de breedte van het domein zijn we op zoek naar iemand met de volgende achtergrond:

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!