CRM Marketeer

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling marketing zijn wij op zoek naar een CRM Marketeer. Je werkt voor de merken allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. We zijn met veel marketingprojecten bezig en we zijn aan het groeien. Jouw kennis en expertise maakt het verschil en draagt bij aan de verdere groei van onze organisatie.

CRM wordt een enorm belangrijk onderdeel van de afdeling marketing:

Ook zijn we bezig met de uitrol van ons eigen CRM-systeem (voor onze partners). Heb je zin om de functionaliteit hiervan verder uit te breiden? Dit doe je niet alleen, maar je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling IT, Sales en Marketing.

Daarnaast zijn we aan het kijken of de huidige marketing automation tool nog geheel bij onze wensen en eisen aansluit: ook daar hebben we jouw kennis hard bij nodig. Vervolgens moet dit ook opgezet en ingericht gaan worden: dit hoort allemaal bij jouw rol.

Met wie ga je werken?

De marketingafdeling bestaat momenteel uit 3FTE (Marketing- & Formulemanager, Manager Online en een Campagne Manager) en samen doen we de marketing voor de verschillende merken en ook voor onze partners. Een mix van telecom, smartphones, abonnementen, smart living en verduurzamen! Daarnaast werk je nauw samen met onze accountmanagers en heb je contact met onze partners.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Je bent zowel uitvoerend als controlerend betrokken bij alle operationele financiële processen. Hieronder zaken die tot jouw terugkerende werkzaamheden behoren:

Het is al best een lange lijst, maar we vinden het belangrijk dat je voor meerdere zaken inzetbaar bent: dat is fijn voor jou en zeker ook voor ons. Het kan ook zomaar zijn dat je bij andere (marketing) projecten wordt betrokken. Hier vragen we dus wel jouw flexibiliteit.

Je beschikt over

Wat wij bieden

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!