Analist/Tester

Wat ga je doen?

In jouw functie ben je  medeverantwoordelijk voor het inrichten en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Je bent hierin de linking pin tussen de business en IT. Je draagt bij aan het omzetten van business problematiek naar gedragen softwareoplossingen. Alles met het oog op het verhogen van de efficiency en innovatie voor onze klanten. Daarnaast regel jij het testproces: daarbinnen valt het opstellen van testplannen, testscenario’s en het uitvoeren van regressietesten.

Het team

Op dit moment bestaat het IT-team uit 9 FTE (Medior- en Senior Developers, Product Owner, Tester/Analyst, Systeembeheer).

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!