Senior financieel administratief medewerker

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling accounting zijn we op zoek naar een zelfstandige doelgerichte, accurate en enthousiaste financial die in staat is om de administratie van meerdere werkmaatschappijen te beheren en die erop toeziet dat alle transacties juist, tijdig en volledig worden verwerkt.

Je zorgt mede voor diverse financiële rapportages en je bent in staat om procesverbeteringen te initiëren en zo nodig uit te voeren. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit crediteurenbeheer (incl. boeken van facturen), voorraadbeheer, bankboekingen, vaste activa, reporting, balansdossier, btw-aangifte, procesoptimalisatie.

Samen met nog een collega financieel administratief medewerker en de team-lead accounting vormen jullie een gezellig, hardwerkend team met een no-nonsens mentaliteit.

Je bent in staat om:

Je beschikt over:

Wat vragen we?

Wat wij bieden:

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!