Online Marketing & Communicatie Stagiair(e)

Wat ga je doen?

We zijn bezig met het opzetten van een online marketingplan voor Green for you. Maar daar hebben we ook jouw hulp bij nodig. Zowel in het maken van het plan als de uiteindelijke uitwerking van het plan. Te denken valt dan aan het verbeteren van onze website en de vindbaarheid daarvan, het opzetten van Adword-, Social Media en andere online marketingcampagnes.

Ook zijn we druk bezig met het verder opzetten en uitbreiden van ons CRM systeem. We hebben hiervoor ons eigen systeem, maar werken ook veel met Mailchimp. We willen dit verder gaan uitbreiden. Ook hier ligt een mooie uitdaging voor jou. Dit is zowel het meewerken en -denken aan het maken van het CRM plan, als de technische inrichting en het schrijven van  teksten voor de mailings.

Daarnaast hebben we een hoop plannen voor het verder uitbreiden van onze online zichtbaarheid. Maar we horen ook graag hoe jij daar over denkt. Je bent dus van harte welkom… En hoe eerder, hoe beter!

Het team

De marketingafdeling bestaat uit 3FTE (Marketing- & Formulemanager, Manager Online en een Campagne Manager) en samen doen we de marketing voor allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Een mix van telecom, smartphones, smart living en verduurzamen! Daarnaast werk je nauw samen met onze accountmanagers en heb je contact met onze partners. Dit zijn o.a. winkels, webwinkels, callcenters, financieel- en hypotheekadviseurs.

Waarom bij ons stage lopen?

Wij zijn een leuk bedrijf met een breed portfolio een producten en diensten. Dus geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je een campagne aan het opzetten voor zonnepanelen, de andere dag gaan we brainstormen voor een nieuwe eDM campagne voor de nieuwste smartphone. Wij zijn flexibel en staan open voor nieuwe ideeën. We hebben een mooi kantoor op een leuke locatie. 

Wat wij zoeken

Wat wij bieden

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!