Marketing medewerker

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling marketing zijn we op zoek naar een zelfstandige, beetje brutale hands-on Marketingmedewerker. Wij zoeken iemand die pro actief is, met eigen ideeën komt en het initiatief neemt. Bij ons zullen jouw goede ideeën daadwerkelijk worden omgezet in acties. Jouw kennis en expertise maken echt het verschil en dragen bij aan de verdere groei van onze organisatie. Alle facetten van Marketing komen in deze functie aan bod. Dus weet je van aanpakken en ben je niet bang om het initiatief te nemen? Dan is deze functie helemaal wat voor jou!

Je komt te werken in een leuk team bestaande uit de Marketing-& Formulemanager, Manager Online, CRM-manager en de Campagnemanager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de marketing van onze verschillende merken zoals allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you, maar ook voor onze partners. Een mix van telecom, smartphone, abonnementen, smart living en verduurzamen.

Je werkt verder nauw samen met de afdeling sales van allservices en Green for you, ons reclamebureau en met onze business partners. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze afdeling.

Taken & verantwoordelijkheden

Wat vragen wij van jou?

Wat wij bieden

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!