Marge Analist

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Finance zij we op zoek naar een Marge analist. Je bent zowel uitvoerend als controlerend betrokken bij alle operationele financiële processen. Aan de ene kant creëer je inzicht in de business op basis van de cijfers en aan de andere kant ben je operationeel bezig met het opstellen van targetafrekeningen en verwerk je onze in- en uitgaande commissiestromen. Natuurlijk ben je in staat om antwoord op te geven op alle vragen die hier uit voortkomen.

Je bent als marge analist onder andere verantwoordelijk voor:

Jij bent in staat om:

Functie eisen

Jij beschikt over:

Wat wij bieden

Je gaat als marge analist aan de slag binnen een team van gedreven, maar bovenal gezellige financials in een ambitieuze organisatie met een informele en prettige werksfeer.

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!