(Junior) Office Manager

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Office Manager die onze groeiende team komt versterken. Haal jij energie uit organiseren en ondersteunen van een team? Ben je een office manager waar een groeiende organisatie op kan bouwen? Én vind jij het leuk om te werken in een organisatie met korte lijnen en betrokken collega’s? Dan is deze job voor jou.  

Dit is een fulltime positie waarbij je op locatie (Maarssen) aanwezig zult zijn met de mogelijkheid om gedeeltelijk Hybride te werken.  

Over allservices

“Eén portaal, alle services” 

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met meer dan 40 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners.  

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een online platform bieden voor onze partners voor het aansluiten van abonnementen voor mobiele telefonie, telefoons en vouchers. 

Via onze ondernemers van Optie1 winkels bieden wij zelf ook een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”. 

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken. 

Jaarlijks is onze omzet zo’n 30+ miljoen. Met de groeiambities in verduurzaming moet in een paar jaar tijd de 100 miljoen-grens overschreden worden. Ons huidige team zal dan ook flink moeten uitbreiden. 

De functie

Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar een Office Manager die ervoor kan zorgen dat allservices een fijne plek is om te werken. Jij zorgt voor een georganiseerd kantoor en biedt proactief ondersteuning daar waar nodig is. In deze functie ondersteun en ontzorg je het gehele team op secretarieel, administratief, organisatorisch en facilitair vlak. In deze zelfstandige en gevarieerde rol kun jij echt het verschil maken. Je rapporteert aan de CFO. 

Je bent als Office Manager onder andere verantwoordelijk voor:

Administratief/Secretarieel

HR

Office/Sfeer management

Functie-eisen

Voldoe je niet volledig aan alle functie-eisen, maar geloof je dat je iets kan toevoegen aan onze organisatie dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.  

Wat bieden wij?

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie neem dan contact op met mij, Elja Abdullaeva, via LinkedIn of email (e.abdullaeva@allservices.nl). Ik vertel je graag meer over deze vacature en onze organisatie.  

 Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV naar e.abdullaeva@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!