HR Manager

Wil jij bouwen aan het professionaliseren van de HR-afdeling bij een leuke en ambitieuze scale-up in Maarssen? Wil jij werken op een plek waar jouw ideeën en kennis over HR gewaardeerd worden en kunnen worden toegepast? Dan is deze vacature voor jou. 

Over allservices

“Eén portaal, alle services” 

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met meer dan 40 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners.  

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een online platform bieden voor onze partners voor het aansluiten van abonnementen voor mobiele telefonie, telefoons en vouchers. 

Via onze ondernemers van Optie1 winkels bieden wij zelf ook een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”. 

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken. 

Jaarlijks is onze omzet zo’n 30+ miljoen. Met de groeiambities in verduurzaming moet in een paar jaar tijd de 100 miljoen-grens overschreden worden. Ons huidige team zal dan ook flink moeten uitbreiden. 

De functie

Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar een betrokken, ondernemende en een initiatiefrijke HR Manager die vorm gaat geven aan het professionalisering en modernisering van onze HR afdeling. Vanuit jouw expertise, na de analyse van de huidige situatie, ben je in staat om de HR-beleid van de toekomst op te stellen. In de komende jaren zal er flink gebouwd moeten worden aan de organisatie: veel nadruk op recruitment en zeker ook op de organisatiecultuur. In je rol help je mee aan het bouwen van een inspirerende en gedreven organisatie en vindt je de juiste mensen die daarbij passen. 

Als HR manager ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor alle HR zaken. Zo sta je nauw in contact met de werknemers, maar daarnaast ondersteun je vanuit jouw expertise de directie en het management. Je rapporteert rechtstreeks aan de CFO In deze zelfstandige en gevarieerde rol kun jij echt het verschil maken.  

Je bent als HR Manager onder andere verantwoordelijk voor:

Functie-eisen

Voldoe je niet volledig aan alle functie-eisen, maar geloof je dat je iets kan toevoegen aan onze organisatie dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.  

Wat bieden wij?

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie neem dan contact op met mij, Elja Abdullaeva, via LinkedIn of email (e.abdullaeva@allservices.nl). Ik vertel je graag meer over deze vacature en onze organisatie.  

 Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV naar e.abdullaeva@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!