Financial Controller (gesloten)

Wat ga je doen?

Wij zijn voor onze afdeling Finance op zoek naar een Financial die de eerste stappen wil zetten in de rol als financial controller. Je bent een zelfstandige, doelgerichte en accurate Financial die in staat is om de administraties van meerdere werkmaatschappijen te beheren en zorg te dragen voor alle relevante financiële rapportages inclusief interne en externe verslaglegging op werkmaatschappij- en holdingniveau.

Daarnaast ben je in staat om procesverbeteringen te initiëren en uit te voeren en tevens de professionalisering van de financiële administratie op te pakken.

Functie omschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor de diverse financiële administraties en ziet erop toe dat alle transacties juist, tijdig en volledig verwerkt zijn. Jouw belangrijkste doelstelling is een tijdige, juiste en volledige afronding van de maand-, kwartaal- en jaarcijfers incluis de oplevering van alle relevante (interne en externe) financiële rapportages.

Het finance team zal bestaan uit een CFO, Financial Controller, Business Controller, 3 marge analisten, Crediteurenbeheer, debiteurenbeheer en een financieel administratief medewerker. 

Je bent als Financial Controller onder andere verantwoordelijk voor:

Functie eisen

Vaardigheden

Wat wij bieden

Je gaat als Financial Controller aan de slag binnen een team van gedreven, maar bovenal gezellige financials in een ambitieuze organisatie met een informele en prettige werksfeer.

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie neem dan contact op met mij, Elja Abdullaeva, via LinkedIn of email (e.abdullaeva@allservices.nl). Ik vertel je graag meer over deze vacature en onze organisatie.  

 Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV naar e.abdullaeva@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!