Finance Controller (gesloten)

Wat ga je doen?

Wij zijn voor onze afdeling Finance op zoek naar een zelfstandige, doelgerichte en accurate Financial die in staat is om de administraties van meerdere werkmaatschappijen te beheren en zorg te dragen voor alle relevante financiële rapportages inclusief interne en externe verslaglegging op werkmaatschappij- en holdingniveau. Daarnaast is de Finance Controller in staat om procesverbeteringen te initiëren en uit te voeren en tevens de professionalisering van de financiële administratie op te pakken.

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor de diverse financiële administraties en ziet erop toe dat alle transacties juist, tijdig en volledig verwerkt zijn. Jouw belangrijkste doelstelling is een tijdige, juiste en volledige afronding van de maand-, kwartaal- en jaarcijfers incluis de oplevering van alle relevante (interne en externe) financiële rapportages.

Je bent als Finance Controller onder andere verantwoordelijk voor:

Functie-eisen

Vaardigheden

Wij bieden jou

Je gaat als Finance Controller aan de slag binnen een team van gedreven, maar bovenal gezellige financials in een ambitieuze organisatie met een informele en prettige werksfeer.

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar [email protected] en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!