Debiteurenbeheer en Cashmanagement

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Finance zijn we op zoek naar een zelfstandige, doelgerichte en accurate beheerder die in staat is om de administratieve vastlegging, analyse en  voorspelling van de debiteuren- en cashtransacties en –posities efficiënt te organiseren en uit te voeren. 

Jij bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, het afstemmen en bewaken van de partnerlimieten en input te leveren voor de cashflow forecast. Jouw belangrijkste doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle relevante transacties tijdig, juist en volledig worden vastgelegd en er voldoende transparantie en inzicht is in de (ontwikkeling van) de cash- en debiteuren posities.  

Binnen allservices kom je te werken in het finance team die bestaat uit CFO, Financial Controller, Business Controller, 3 marge analisten, crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder en financieel administratief medewerker.  

Functieomschrijving

Functie-eisen

Vaardigheden

Wat wij bieden

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie neem dan contact op met mij, Elja Abdullaeva, via LinkedIn of email (e.abdullaeva@allservices.nl). Ik vertel je graag meer over deze vacature en onze organisatie.  

 Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV naar e.abdullaeva@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!