Debiteurenbeheer en Cashmanagement

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Finance zijn we op zoek naar een zelfstandige, doelgerichte en accurate beheerder die in staat is om de administratieve vastlegging, analyse en  voorspelling van de debiteuren- en cashtransacties en –posities efficiënt te organiseren en uit te voeren.

Jij bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, het afstemmen en bewaken van de partnerlimieten en input te leveren voor de cashflow forecast. Jouw belangrijkste doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle relevante transacties tijdig, juist en volledig worden vastgelegd en er voldoende transparantie en inzicht is in de (ontwikkeling van) de cash- en debiteuren posities. 

Binnen Allservices kom je te werken in het finance team die bestaat uit CFO, Financial Controller, Business Controller, 3 marge analisten, crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder en financieel administratief medewerker. 

Je bent als debiteurenbeheerder onder andere verantwoordelijk voor:

Functie eisen

Vaardigheden

Vaardigheden

Je gaat als debiteurenbeheerder aan de slag binnen een team van gedreven, maar bovenal gezellige financials in een ambitieuze organisatie met een informele en prettige werksfeer.

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur jouw motivatie en CV naar hrm@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!