Data driven Business Controller

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar de business controller van de toekomst! Een enthousiaste business controller die zelfstandig analyses bedenkt voor continue verbetering van de marge en de data transformeert naar (stuur) informatie en dit te presenteren aan het MT.

Je bent goed in het analyseren van data en cijfers en haalt energie uit het opzetten en continue optimaliseren van processen. Om dit te kunnen doen heb je data nodig. Data hebben we in overvloed, kun jij dit (samen met data manager) transformeren naar informatie?

Daarnaast word jij koning (in) forecast. In samenwerking met de heads van de diverse entiteiten en departments stel je een budget/forecast op en challenged deze op haalbaarheid. Jij wordt dus verantwoordelijk voor de planning en control cyclus.

In deze veelzijdige functie word je de rechterhand van de CFO en zul je betrokken worden bij business cases van nieuwe opportuniteiten en potentiële bedrijven.

Binnen allservices kom je te werken in het finance team die bestaat uit CFO, Financial Controller, Business Controller (jij), drie marge analisten, crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder en financieel administratief medewerker. Je zal rapporteren aan de CFO. Je zal de inspirerende leider zijn van de drie marge analisten en vindt het leuk om kennis te delen.

Wie zijn wij?

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met 44 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten. Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten. 

De ondernemers van de 45 Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”. 

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Wat ga jij concreet doen?

Naar wie zijn wij op zoek?

Je denkt continu in oplossingen, bent een spin in het web en kunt hierin je eigen structuur aanbrengen. Verder herken jij je in het onderstaande profiel:

Voor wat hoort wat, wat kun jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een leuke plek in een dynamisch bedrijf waar we jouw input waarderen! We zijn een bedrijf dat in oplossingen denkt en omdat we dit ook verwachten van onze medewerkers bieden we jou veel vrijheid in je functie.

Daarnaast bieden wij:

Sounds good?

Solliciteer dan direct! Dat kan hieronder!

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie neem dan contact op met mij, Elja Abdullaeva, via LinkedIn of email (e.abdullaeva@allservices.nl). Ik vertel je graag meer over deze vacature en onze organisatie.  

 Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV naar e.abdullaeva@allservices.nl en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!