Werken bij allservices & Optie1

Dé partner in Telecom en Smart Living

Werken bij allservices

Open sollicitatie

allservices bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid en Optie1. Met meer dan 40 collega’s ondersteunen we zo’n 200 partners in de telecom- en Smart Living-markt.

Onze basis ligt in de telecom, we zijn begonnen in 1998, waarbij wij een online platform bieden voor onze partners voor het aansluiten van abonnementen voor mobiele telefonie, telefoons en vouchers. 

Via onze ondernemers van Optie1 winkels bieden wij zelf ook een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

"Eén portaal, alle services"

We bieden dus alle producten en diensten voor in en om het huis. Van een internetaansluiting tot een video deurbel. En dat allemaal vanuit het allservices platform. Een unieke combinatie van diensten in de Nederlandse markt! Daar stopt onze ambitie echter niet.

Ons platform is er één die nooit klaar is. We zijn altijd in gesprek met onze partners en resellers om verbeteringen toe te kunnen passen aan het platform.

Zo hebben wij recentelijk een uitgebreid CRM-systeem ontwikkeld, waarmee onze partners gemakkelijk en volgens AVG-wetgeving contact op kunnen nemen met hun eigen klantenbase. Ook hebben we recentelijk de allservices Inbox geïntroduceerd, waardoor nu ook alle communicatie via hetzelfde platform gaat.

AS-werkenbij_Adres

ADRES

Bisonspoor 3002-B309
3605 LT Maarssen

AS-werkenbij_Phopne

TELEFOON

Ma – Vr: 09:00 tot 18:00 uur
088 024 1000

AS-werkenbij_Mail

E-MAIL

Stuur ons een e-mail:
[email protected]