Vacatures bij allservices

Kom jij werken bij allservices?

Werken bij allservices is werken in de dynamische wereld van telecom & verduurzaming. Wij zijn een ambitieuze organisatie en we groeien hard door. Daarom zijn we voor verschillende functies op zoek naar ondernemende collega’s. Jouw kennis en expertise maken echt het verschil en dragen bij aan de verdere groei van onze organisatie.

Groei je met ons mee? Bekijk de functies en solliciteer direct!

Wie zijn wij?

Groot geworden op de golf van telecom 

Wij zijn een ondernemend bedrijf, met een historie in de telecom. We bedienen telecom winkels, retailers, e-tailers en telesales partijen. In totaal meer dan 350 telecom partners, waaronder 44 winkels die werken met ons merk ‘Optie1’. We bieden deze verkooppartners toegang tot ons platform waarmee ze alle grote providers kunnen aanbieden aan hun klanten:

Groeien op de golf van verduurzaming

De naam allservices zegt het eigenlijk al: we bieden veel meer dan alleen telecom. In 2021 hebben wij Green for you overgenomen en zijn we gestart met het aanbieden van Smart Home producten.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven. We bieden een breed portfolio van producten en diensten. De installatie laten wij doen door een van onze installatiepartners. We bieden de volgende producten en diensten:

Open sollicitatie

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken, maar staat er op dit moment geen vacature online die jouw interesse heeft? Je kan ons altijd een open sollicitatie toesturen. Stuur een e-mail naar hrm@allservices.nl met daarbij een motivatie en je CV als bijlage. Geef ook aan welke functie jouw voorkeur heeft.