Allround Systeembeheerder

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de dynamische markt van telecom, smart living en energie?

Voor ons hoofdkantoor in Maarssen zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround systeembeheerder die graag klaarstaat voor zijn collega’s en aanspreekpunt is bij de technische realisatie van (interne) projecten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van het gehele IT landschap. Dit betreft diverse systemen, applicaties en de infrastructuur van de organisatie, zowel lokaal als in de Cloud. Heb je interesse in een allround functie dan is deze functie bij allservices iets voor jou!

Over allservices

“Eén portaal, alle services” 

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met meer dan 40 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners.  

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een online platform bieden voor onze partners voor het aansluiten van abonnementen voor mobiele telefonie, telefoons en vouchers. 

Via onze ondernemers van Optie1 winkels bieden wij zelf ook een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”. 

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken. 

Jaarlijks is onze omzet zo’n 30+ miljoen. Met de groeiambities in verduurzaming moet in een paar jaar tijd de 100 miljoen-grens overschreden worden. Ons huidige team zal dan ook flink moeten uitbreiden.

Functie

Als systeembeheerder bij allservices ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur. Je vindt het leuk om systemen te monitoren, denkt mee over de implementatie van nieuwe soft- of hardware, je zorgt voor het toegangsbeheer, je maakt back-ups, regelt de juiste updates en bent het aanspreekpunt voor problemen van collega’s. Als systeembeheerder heb je dus een breed takenpakket. 

In deze functie moet je storingen kunnen verhelpen en kunnen bijdragen aan technische vraagstukken. Daarnaast help jij de medewerkers met hun vragen en draag je bij aan het uitleggen en installeren van nieuwe programma’s en applicaties. 

Als ICT-systeembeheerder ben je dus constant bezig met het onderhoud, verbeteren en beveiligen van de IT-infrastructuur. Het is jouw taak problemen te kunnen herkennen en met efficiënte oplossingen te komen. 

Functie eisen

Wij bieden jou

Nog vragen?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen over de functie neem dan contact op met ons, via e-mail of telefonisch.