Partner worden

"Wij bestaan vanwege onze partners"

Met meer dan 190 actieve partners, inclusief zelfstandige ondernemers en franchisers, zijn wij het grootste Indirect Sales (telecom) kanaal in Nederland. Onze partners zijn essentieel voor ons bestaan.

Dankzij ons intuïtieve Backoffice systeem nemen we alle zorgen rondom contractaanvragen (zowel particulier als zakelijk) weg. Onze hardware webshop biedt ook een breed scala aan populaire smartphones en telecomproducten.

Waarom kies je voor allservices?

Bij allservices helpen wij jou met het verkopen van mobiele telefoon abonnementen van alle grote providers in Nederland. Je regelt namelijk via één systeem de aanvraag van een abonnement, registreer je de SIM-kaart en activeer je het toestel direct in je winkel.

Maar dat is niet alles..

Geen tickets, direct contact

In onze branche is het van belang om snel te kunnen schakelen. Je klant zit tegenover je, terwijl je een aanvraag voor een nieuw abonnement doet. Er is wat fout gegaan, maar je komt er niet helemaal uit.

Het is dan fijn dat je direct kunt schakelen met een expert bij allservices. Dit kan telefonisch of via e-mail. Zo ben je altijd direct geholpen en loopt de klant tevreden de winkel uit.

Vaste accountmanager

Zodra je bij allservices start, krijg je een vaste accountmanager toegewezen. Dit is altijd je eerste aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen. Zij bieden hulp bij allerhande vragen, of het nu gaat om juridische ondersteuning, vragen over de backoffice, of hulp bij het opleiden van jouw personeel.

Hoge commissies Vast & Mobiel

Bij allservices ontvang je altijd hoge vergoedingen. Dit zijn de hoogste in de IDS-markt en gelden voor alle aansluitingen voor mobiele telefoon abonnementen èn oplossingen voor in huis of op het werk.

Daarnaast kunnen wij ook targets met je afspreken, of incentives opstarten in jouw winkel.

Aanvragen binnen 10 minuten geregeld

Over het algemeen zijn aanvragen binnen twee minuten verwerkt. Dit komt door onze automatische koppeling met de aanvraagsystemen van de providers. In het ergste geval, moet het handmatig verwerkt worden. Dan kan aan aanvraag 10 minuten duren. Al is dit wel uitzondering op de regel.

Marketingportaal & Retentietool

Wij maken onze naam waar door verder te gaan, waar anderen stoppen. Zo bieden wij een Marketingportaal aan, welke in jouw huisstijl wordt opgemaakt. Zo kan jij jouw eigen promotiematerialen zelf opmaken in enkele klikken. Professioneel, efficiënt, en herkenbaar.

Daarnaast hebben wij ook een handige Retentietool op onze Backoffice staan. Je krijgt elke dag real-time informatie te zien over jouw klantenbase. Je ziet welke klant verlengbaar is en wat deze heeft aangesloten. De klant kan je vervolgens gemakkelijk een SMS, Whatsapp bericht, e-mail of brief versturen.

Probleem? Wij lossen dit samen op!

Omdat wij dit toch een belangrijk punt vinden, willen wij deze extra highlighten. Wij zijn er namelijk voor jou. Dit houdt ook in dat wij er voor je staan wanneer er moeilijkere vraagstukken naar voren komen.

Je hebt altijd direct contact met je accountmanager. Daarnaast staat ook ons complete Backoffice team voor je klaar. 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen te kijken hoe we jouw winkel kunnen opstarten of nog verder kunnen brengen dan hij al is.