Over ons

Over allservices

allservices Distribution bestaat uit de bedrijven allservices, allservices Prepaid, Optie1 en Green for you. Met meer dan 40 collega’s ondersteunen we zo’n 500 partners. Dit zijn onder meer retailers, e-tailers, callcenters, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verduurzamingsspecialisten.

Onze basis ligt in de telecom waarbij wij een platform bieden voor onze partners waarmee zij abonnementen kunnen aansluiten voor mobiele- en vaste telefonie, voor de verkoop van prepaid vouchers en andere value cards en voor de inkoop van hardware zoals smartphones en smarthome producten.

De ondernemers van de Optie1 winkels hebben een breed assortiment van telecom gerelateerde producten en diensten, verduurzaming en “smart living”.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven met onder andere de verkoop en installatie van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en laadpalen. Hierbij bieden we ook een platform waar partners op een eenvoudige manier offertes kunnen maken.

Groot geworden op de golf van telecom

Wij zijn een ondernemend bedrijf, met een historie in de telecom. We bedienen telecom winkels, retailers, e-tailers en telesales partijen. In totaal meer dan 350 telecom partners, waaronder 44 winkels die werken met ons merk ‘Optie1’. We bieden deze verkooppartners toegang tot ons platform waarmee ze alle grote providers kunnen aanbieden aan hun klanten:

Groeien op de golf van verduurzaming

De naam allservices zegt het eigenlijk al: we bieden veel meer dan alleen telecom. In 2021 hebben wij Green for you overgenomen en zijn we gestart met het aanbieden van Smart Home producten.

Met Green for you richten we ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven. We bieden een breed portfolio van producten en diensten. De installatie laten wij doen door een van onze installatiepartners. We bieden de volgende producten en diensten:

Smart Home

Op ons platform bieden we een assortiment aan van Smart Home producten. Van een video-deurbel tot een smart thermostaat, en van smart verlichting tot complete bewakingssystemen voor thuis. Onze partners verzorgen hiervoor ook installatieservices.

300 partners erbij

Deze nieuwe producten en diensten bieden we aan via onze 350 telecom winkels. Onze winkeliers zijn ‘local heroes’ (vertrouwde gezichten wiens advies wordt gezocht) in dorpen en steden in heel Nederland. Daarnaast werken we samen met zo’n 300 nieuwe partners. Dit zijn adviseurs (hypotheekadviseurs, makelaars, energie-adviseurs). Ook zij gebruiken ons platform en kunnen verduurzamings-  en telecomproducten aanbieden.

B2C

Door de verbreding naar verduurzaming zijn we niet langer een B2B organisatie, maar bedienen we klanten ook rechtstreeks met ons merk Green for you.

"Eén portaal, alle services"

We bieden dus alle producten en diensten voor in en om het huis. Van zonnepanelen tot een laadpaal, van internetaansluiting tot een video deurbel. En dat allemaal via het allservices platform. Een unieke combinatie van diensten in de Nederlandse markt! Daar stopt onze ambitie echter niet.

Jaarlijks is onze omzet zo’n 30+ miljoen. Met de groeiambities in verduurzaming moet in een paar jaar tijd de 100 miljoen-grens overschreden worden. Ons huidige team zal dan ook flink moeten uitbreiden.

 

We zitten dus vol ambitie en zoeken mensen die mee willen groeien. Neem eens een kijkje op onze vacature pagina.